Over Debinox

Een veilig netwerk of systeem bereik je niet door het implementeren van tientallen beveiligingsmaatregelen. Dat doe je door te zorgen voor transparantie en minimalisme.
Bij Debinox werken wij volgens dit principe.


Die transparantie is met name terug te zien in onze voorkeur voor open-source software. Door de code te inspecteren worden eventuele veiligheidslekken al ontdekt voordat zij ‘in productie’ worden genomen. En het minimalisme komt bij Debinox tot uiting in het streven naar een minimale ‘Attack Surface’. Met het implementeren van een overvloed aan security tools worden er immers ook weer nieuwe ‘security flaws’ gecreëerd. Door te zorgen voor een minimale aanvalsoppervlakte elimineren wij (potentiële) kwetsbaarheden. Zelfs die nog niet ontdekt zijn.
Dat is onze filosofie, onze visie op IT-Security.

Over Ons

Wij zijn een team enthousiaste computer-geeks bij wie IT-security door de aderen stroomt. Security-Minded noemen wij dat.
Ieder teamlid heeft zijn eigen specialisme, elke opdracht wordt uitgevoerd door alle disciplines te bundelen. Zo wordt elk ICT-vraagstuk van verschillende kanten bekeken.
Door onze sterke overtuiging dat iedereen recht heeft op een veilig internet en bescherming van zijn privacy-gegevens, gecombineerd met een gezonde dosis paranoia, dat maakt ons Debinox, Security-Minded Computing.

Onze pentesters en forensisch onderzoekers zijn gecertificeerd CEH™ (Certified Ethical Hacker) en CHFI™ (Computer Hacking Forensic Investigator). Tevens zijn we trots op onze ISO 9001 certificering en zijn wij een erkend leerbedrijf.

Ons Team

Duncan

Ethisch Hacker (CEH™) en Digitaal Forensisch Onderzoeker (CHFI™)

Frederike

Data-analyse en privacyvraagstukken

Julian

Pentesting en crypto-analyse

Kaj

Netwerkbeheer en Netwerkbeveiliging

Bahtiyar

Digitaal forensisch onderzoek en Data Recovery

Jarich

Development