debiNOX

digitaal onderzoeksbureau

Over Debinox


Debinox is een digitaal onderzoeksbureau waar ethisch hackers, digitaal forensisch onderzoekers en OSINT-specialisten samenwerken en waarbij alles vanuit één centraal punt aangestuurd wordt. En we bieden advies en ondersteuning op het gebied van IT-veiligheid en online privacy.  

Alle opdrachten worden uitgevoerd door gecertificeerde experts op het gebied van ethisch hacken (CEH, OSCP), digitaal forensisch onderzoek (CHFI) en cyber intelligence (OSINT).

We onderzoeken gegevensdragers, internet-domeinen, servers en versleutelde gegevens. En we voeren online screening en intelligence werkzaamheden uit voor bedrijven en organisaties. Daarnaast kunt u bij Debinox terecht voor data recovery (gegevens herstel) en password recovery en voeren wij (pro-actief) onderzoek uit naar activiteiten op het darkweb. 

We werken graag samen met journalistieke organisaties, particuliere recherchebureau's, advocatenkantoren, interne afdelingen fraudeonderzoek en anderen die behoefte hebben aan (externe) expertise op het gebied van informatievoorziening of digitaal onderzoek, maar nemen ook graag het hele onderzoeksproject onder handen als één aanspreekpunt voor het hele project.
 
Debinox in minder dan een minuut:


Onze aanpak

Iedere opdracht, ieder vraagstuk van een opdrachtgever voeren wij uit door verschillende disciplines te bundelen.
Zo werken ethisch hackers, digitaal forensisch onderzoekers, OSINT-specialisten en particulier rechercheurs nauw samen bij elke casus en wordt ieder vraagstuk van verschillende kanten bekeken. Want alleen dan is er sprake van een daadwerkelijk diepgaand digitaal onderzoek.

Debinox is ook:

  • Een gratis en vrijblijvend adviesgesprek over de haalbaarheid van het gevraagde onderzoek.
  • Onze OPSEC is op orde; we werken volledig 'onder de radar' als de situatie daarom vraagt.
  • Een zeer gedetailleerd eindverslag. We zijn transparant over onze werkwijze, de gebruikte tools en de gehanteerde onderzoeksmethoden. Zo zijn onze onderzoeken altijd reproduceerbaar en verifieerbaar.

Debinox is een onderdeel van het Nationaal Forensisch Onderzoeksbureau B.V. en erkend door de Samenwerkingsorganisatie Beroepsonderwijs Bedrijfsleven (SBB) als erkend leerbedrijf met SBB ID: 100724267